Hoppa till sidans innehåll

Resultatrapportering


Resultat åtkomligt via tävlingskalendern

SSF TA modulen i IdrottOnline har en funktion för att göra resultaten tillgängliga via tävlingskalendern. Funktionen använder en resultatfil från SFF Timing som indata. Resultatinläsningen underlättar rapporteringen till SSF, se nedan.

Resultat på egna hemsidan

Det är lämpligt att även publicera resultat på den arrangerande klubbens hemsida. Resultaten blir då enkelt tillgängliga även för de som inte kommer åt tävlingskalendern.

Resultat att skicka till tidningar

Med fönstret "Export Press" under "Efter Tävling" kan man exportera resultat från SSF Timing i form av en textfil som har ett format som de flesta tidningar brukar föredra.

Filen föreslås heta "Pressresultat åååå-mm-dd.txt" (med dagens datum). Den innehåller en rad för varje klass. Varje rad har formatet:

<Klassnamn>, :1) <Förnamn> <Efternamn>, <Klubb>, <Åktid>, 2) <Förnamn> <Efternamn>, <Klubb>, <Åktid> osv

Tävlingsrapport och tävlingsavgift

Tävlingsavgift för juniorer och seniorer administreras av SSF. Redovisningen till SSF sker via SSF-TA-modulen som ingår i arrangerande klubbs IdrottOnline-sidor.

Tävlingsavgiften 20:- kr baseras på antalet anmälda, även egna tävlande i det egna arrangemanget skall medräknas. Redovisningen underlättas om man tidigare har läst in resultatfil från SSFTiming, se ovan. Rapporteringsfunktionen i IdrottOnline räknar ut den summa som ska betalas till SSF.

För klasserna H/D16 och nedåt betalas tävlingsavgift till Västerbottens Skidförbund. Avgiften är 10% av anmälningsavgifterna för de aktuella klasser.

Tävlingsarrangören behöver ej betala tävlingsskatt för egna åkare i det egna arrangemanget.

Tävlingsavgift till VSF skall redovisas på särskild blankett. Blanketten skickas till kassören i Västerbottens Skidförbund med e-post eller med brev. 

Inbetalningen till Västerbottens Skidförbund, BG 320-7982, skall göras inom en vecka efter avslutad tävling.

Uppdaterad: 20 DEC 2016 10:36
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Västerbottens Skidförbund
c/o Torbjörn Lundkvist, Ö Kyrkogatan 72B
903 43 Umeå

Kontakt:
Tel: 0705140540
E-post: This is a mailto link

Se all info