Hoppa till sidans innehåll

Gemensamt ungdomsläger

13 SEP 2018 10:52
Vilken härlig helg vårt första gemensamma ungdomsläger blev! 53 aktiva från hela Västerbotten och deltagare från alla grenar var samlade.

  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 11:23

Det var nog lite nervöst på fredagkvällen när vi samlades, både hos de aktiva men även hos oss ledare. Kvällen började med inkvartering på Liljaskolan i Vännäs och lekar för att lära känna de andra. Efter kvällsfikat var det bra fart på alla och det var nog lite pirrigt och spännande för en del att sova i klassrum. 

Rainer med hjälp av två fantastiska föräldrar roddade i köket och gav oss en ritkigt hotellfrukost. Efter den var det dags för dagens första träningspass. Under helgen fanns det tre stationer från grenarna i VSF som alla deltagare fick prova på. Alpint hade en hinderbana, Längdskidor snabbhetsträning och snowboard/freeski Studsmatta.  Under lördagen var även klätterklubben Empower Vännäs och Vännäs volleybollklubb inbjudna och alla aktiva fick prova på deras sporter med. 

En otroligt rolig helg tycker vi ledare och när vi tittar på utvärderingarna från alla deltagare så verkar dom hålla med oss. Kul att för första gången få genomföra ett gemensamt barmarksläger med alla grenar inblandade, det var garanterat inte sista gången! Stort tack till föräldrarna som hjälpte till och tack till Liljaskolan i Vännäs för lån av lokaler och utrustning. 

 

Skribent: Mattias Hägglund
Epost: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Västerbottens Skidförbund
c/o Torbjörn Lundkvist, Ö Kyrkogatan 72B
903 43 Umeå

Kontakt:
Tel: 0705140540
E-post: vasterbotten@skidor....

Se all info